A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

Цифрова грамотність учнів – ключове уміння ХХІ століття

Дата: 27.10.2021 12:00
Кількість переглядів: 55

27 жовтня в Станіславчицькому опорному закладі загальної середньої освіти було проведено педраду на тему: «Цифрова грамотність учнів – ключове уміння ХХІ століття», в якій взяли участь педагогічні працівники опорного закладу, представники Камяногірської, Тарасівської, Мовчанської, Будецької, Кацмазівської філій І-ІІ ст. та Телелинецької філії І ст.

На засідання педагогічної ради також завітали сільський голова Станіславчицької ТГ Перепечай В.М. та т.в.о. начальника відділу освіти Пасічник О.В. Очільник громади розповів присутнім про досягнення нашої громади та стратегію розвитку на майбутнє. За дорученням голови Вінницької обласної адміністрації Борзова С. та голови Вінницької обласної Ради Соколового В. сільський голова та начальник відділу освіти вручили Почесні грамоти та квіти т.в.о.директора Станіславчицького ОЗЗСО, вчителю математики Лахман Г.Л. та завідувачці Кам’яногірської філії І-ІІ ст., учителю початкових класів Шершун О.Д. «за сумлінну творчу працю, досягнуті успіхи у навчанні та вихованні підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти».

Творча група вчителів у складі: завідувача Тарасівської філії    Мартиняка В.В., керівника МО початкових класів опорного закладу Твердохліб В.М.,  вчителя інформатики Гуцол М.В., заступника директора з виховної роботи Линдрик А.М., вчителя географії Будецької філії          Муляр О.В., вчителя фізики Кам’яногірської філії Клепко В.В. презентували досвід роботи свого навчального закладу з даного питання.

Педагогічна рада пройшла креативно, сучасно, дала можливість кожному вчителю долучитися до розгляду сучасних питань освітнього процесу.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора