A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

Підсумки проведення Тижня безпеки дорожнього руху у ЗДО Станіславчицької сільської ради.

Дата: 25.11.2021 08:02
Кількість переглядів: 427

Фото без описуПідсумки проведення Тижня безпеки дорожнього руху у ЗДО Станіславчицької сільської ради.

До тижня безпеки дорожнього руху долучилися найменші учасники освітнього процесу - наші дошкільнята.

Впродовж всього тижня вихователями проводились заняття, ігри, бесіди на дану тематику.

Робота з дітьми проводилася за такими основними напрямками: виховання патріотизму; виховання поваги до прав людини; виховання толерантності; критичного ставлення до себе; чуйного ставлення до всіх членів суспільства.

????Відповідно до тематики Тижня в КЗ ДНЗ (ясла- сад)"Сонечко" були проведені заходи: читання творів: ,"Світлофор Моргайко", "Перехід", "Самокат", "Острівок небезпеки", "Зебра", "Переходимо вулицю"; перегляд мультфільмів "Уроки тітоньки сови-Школа вуличних наук";

цільова прогулянка " Ось він пішохідний перехід"; моделювання проблемних ситуацій " Переходимо вулицю"; заняття: " Транспорт та його роль в житті людини", "Правила дорожнього руху", "Сигнали світлофора"; дидактична гра: "Знайди потрібний знак", "Подорож рідним містом".

????Під час проведення тижня безпеки дорожнього руху вихователями

Носковецького ЗДО "Веселка" були проведені наступні заходи: заняття: " Транспорт та його роль у житті", " Правила дорожнього руху для пішоходів"; бесіди: "Дорожні знаки- азбука водіїв та пішоходів", "Безпека на вулиці", "Види транспорту"; спостереження за транспортом та рухом пішоходів; дидактичні ігри: "Червоний, жовтий, зелений", "Транспорт"; рухливі ігри:"Ми - машини", "Стій! Увага! Йди!".

????КЗ ДНЗ (ясла - сад) "Казка" проведено наступні заходи: бесіди: Дорожній рух, безпека на дорозі, що означають кольори світлофора, "стій, увага, йди", будь уважний на дорозі, як ми переходимо дорогу, світлофор; заняття: "Пригоди в країні дорожних знаків", "Країна правил дорожнього руху", "Абетка дорожнього руху", пізнавальна екскурсія "На майданчику Автомістечко".

Слід відмітити, що всі учасники навчально-виховного процесу значно поповнили багаж знань з безпеки дорожнього руху та почерпнули джерело наснаги для подальшої роботи.

Тому, завдання Тижня безпеки дорожнього руху, ми вважаємо - виконаними!

????Оголошуємо подяку за організацію та цікаве проведення Тижня безпеки дорожнього руху - вихователям!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора