A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

Підсумки І-ІІ етапів ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2021-2022 н.р.

Дата: 28.11.2021 21:05
Кількість переглядів: 48

Фото без описуПідведено підсумки І-ІІ етапів ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2021-2022 н.р.

І етап Міжнародного конкурсу пройшов у навчальних закладах з 12 по 20 жовтня 2021 року. Участь в ньому взяли 7 закладів загальної середньої освіти Станіславчицької сільської ради. Учасниками І етапу конкурсу стали 98 учнів.

В ІІ (територіальному) етапі конкурсу, що відбувся 19 листопада, взяли участь 37 учні з 5-11 класів закладів освіти Станіславчицької територіальної громади.

За результатами ІІ етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, сформовано команду для участі у ІІІ обласному етапі конкурсу, до складу якої увійшли:

????Дорожинська Маргарита Миколаївна, 6 клас, Носковецький ЗЗСО І-ІІІ ступенів Станіславчицької сільської ради (вчитель Березюк Людмила Петрівна);

????Фурман Софія Олегівна, 7 клас, Тарасівська філія І-ІІ ступенів Станіславчицького ОЗЗСО (вчитель Мельник Світлана Олексіївна);

????Кринична Яна Олександрівна, 9 клас, Станіславчицький ОЗЗСО (вчитель Півнюк Ганна Іванівна).

Вітаємо фіналістів та бажаємо їм успіхів та перемог в обласному етапі!!!????



« повернутися

Вхід для адміністратора