A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

Акція "Доброта врятує світ"

Дата: 05.12.2021 21:55
Кількість переглядів: 45

Фото без описуЩороку, 3 грудня, українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Цей день є нагадуванням людству про його обов`язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства.

Заклади загальної середньої освіти Станіславчицької сільської ради долучилися до благодійної акції: «Доброта врятує світ», за ініціативи КУ «Центр надання соціальних послуг» та служби у справах дітей Станіславчицької сільської ради.

За підсумками акції, зібрано 11 тис. 180 грн. Оргкомітетом було вирішено: частину коштів передати громадській організації- «Захисту і допомоги дітям та молоді з інвалідністю - АЛЕЯ ДРУЗІВ», іншу частина коштів, використати на реабілітацію дітей з інвалідністю.

Очільник Станіславчицької громади- Володимир Миколайович Володимир Перепечай, під час зустрічі з головою громадської організації -« Захисту і допомоги дітям та молоді з інвалідністю- АЛЕЯ ДРУЗІВ»- Зварич Н.О., вручив - 5 тис. гривень, на потреби та розвиток громадської організації.

Дякуємо всім, хто долучився до акції! Нехай добро, яке ви проявляєте, повернеться до Вас сторицею! Нехай Господь Вам пошле міцного здоров’я, радості та достатку!!!Акція 



« повернутися

Вхід для адміністратора