A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

«Волонтерство – це добровільна суспільно важлива діяльність»

Дата: 05.12.2021 22:01
Кількість переглядів: 64

Фото без описуДоброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі та біді - це крила, на яких тримається людство.

5 грудня увесь світ візначає - Міжнародний день волонтера. Напередодні свята, заклади загальної середньої освіти та позашкільний заклад Станіславчицької сільської ради провели ряд заходів, а саме: перегляд відео «Стань волонтером», «Діти – волонтери», бесіди «Українські волонтери відважні та дивовижні», «Волонтерство – це добровільна суспільно важлива діяльність», акцію «Листівка для захисника» та прийняли участь у акції «Допоможемо воїнам АТО».

Щоб підбадьорити наших захисників, учні, учителі, батьки та просто небайдужі жителі Станіславчицької громади зібрали для захисників смаколики: різні овочі, фрукти, консерви, крупи, олію, солодощі та багато інших потрібних речей. Учні, щоб підтримати наших співвітчизників, виготовили листівки, написали листи, намалювали малюнки та сплели маскувальну сітку.

Відбулася зустріч з волонтерами благодійного фонду- “ Волонтер -1”: Оленою Кучер та Козаком Миколою , а також з волонтерами: Черкес Юлією та Саковським Сергієм - ГО "Українське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО в Вінницькій області" м. Жмеринка та Жмеринського р-ну яким і були передані подарунки для наших захисників.

Щиро дякуємо усім: нашим маленьким та дорослим волонтерам, всім, хто долучився адже саме ви - у важку хвилину підкладаєте свою плече, вчасно простягаєте руку допомоги. Нехай вам вистачає сил та натхнення робити добро, яке до вас неодмінно, повернеться сторицею.

ДЯКУЄМО!



« повернутися

Вхід для адміністратора