A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

Порядок подання заяв відбору кандидатів Молодіжної ради Станіславчицької ТГ

Дата: 12.01.2022 21:45
Кількість переглядів: 175

Фото без описуНа засіданні 13 сесії 8 скликання Станіславчицької сільської ради від 23 листопада 2021 року № 288 було прийнято рішення про створення Молодіжної ради Станіславчицької ТГ. 

 

Що таке Молодіжна рада і чому це має бути цікаво?

Молодіжна рада - це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях.

ЧИМ ЦЕ КОРИСНО САМЕ ТОБІ:

• Ти матимеш можливість реально впливати на розвиток ТГ.
• До твоєї думки будуть прислухатися дорослі та влада.
• Нові цікаві знайомства та зустрічі.
• Тренінги, семінари, поїздки – безкоштовні, головна умова – бажання розвиватися.
• Набуття досвіду організатора, волонтера, депутата.

Однак для ефективної та повноцінної роботи Молодіжної ради потрібно, аби до її складу увійшли лише найкращі представники молоді Станіславичької  громади.

Увійти до складу Молодіжної ради може житель Станіславчицької територіальної громади, віком від 14 до 35 років, що постійно проживає та зареєстрований на території громади.

Що для цього потрібно?

Формування складу проводиться відповідно до Положення про Молодіжну раду Станіславчицької ТГ, затверджене  рішенням 13 сесії 8 скликання Станіславчицької сільської ради від 23 листопада 2021 року № 288.

 

Порядок подання заяв для участі в установчих зборах:

Для участі в установчих зборах необхідно:

  1. Заповнити анкету кандидата до складу Молодіжної ради Станіславчицької ТГ, відповідно форми ЗАВАНТАЖИТИ Анкета кандидата до складу Молодіжної ради Станіславчицької ТГ
  2. Копію паспорта.
  3.  Разом із анкетою подати у відділ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради  наступний пакет документів:

3.1. Для органів учнівського самоврядування:

– копію положення про орган студентського чи учнівського самоврядування;

– витяг з протоколу засідання керівного органу учнівського самоврядування з рішенням про делегування кандидата до складу молодіжної ради відповідно затвердженої форми ЗАВАНТАЖИТИ Анкета (витяг з протоколу зборів органу учнівського самоврядування)

3.2. Для жителів Станіславчицької ТГ:

- список 10 громадян, які висувають особу кандидатом до молодіжної ради, відповідно до затвердженої форми ЗАВАНТАЖИТИ

Пакети документів на участь в установчих зборах  приймаються до 31січня  2022 року  включно за адресою: с.Станіславчик, вул. Центральна, 18.

Установчі збори з формування складу Молодіжної ради Станіславчицької  ТГ відбудуться 14 лютого 2022 року, початок зборів о 10-00 годині.

Місце проведення: Актова зала  (с.Станіславчик, Станіславчицький опоний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Станіславчицької сільської ради,  2-й поверх).

Відповідальна особа від ініціативної групи за збір заяв, узагальнення наданих документів від кандидатів на вступ до Молодіжної ради Станіславчицької ТГ:

Дацишина Ірина Іванівна головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради електронна адреса – lo15021989@gmail.com, телефон  +380977513137.

 

Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування  Молодіжної ради Станіславчицької ТГ:

 

  1.   Пасічник Ольга Віталіївна – т.в.о. начальника відділу освіти, сім’ї, молоді спорту, культури і туризму Станіславчицької ради;
  2. Дацишина Ірина Іванівна – головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді спорту, культури і туризму Станіславчицької ради;
  3. Кабаровська Тетяна Володимирівна – директор КУ «Центр культури і дозвілля » Станіславчицької сільської ради;
  4. Бурдельна Віта Миколаївна – головний бухгалтер відділу освіти, сім’ї, молоді спорту, культури і туризму Станіславчицької ради;
  5. Заворотняк Ірина Анатоліївна – головний бухгалтер фінансового відділу Станіславчицької сільської ради.

« повернутися

Вхід для адміністратора