A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

14 лютого 2022 року відбулися установчі збори з формування складу Молодіжної ради Станіславчицької територіальної громади.

Дата: 14.02.2022 10:13
Кількість переглядів: 35

Фото без опису14 лютого 2022 року відбулися установчі збори з формування складу Молодіжної ради Станіславчицької територіальної громади.

На засіданні були присутні члени ініціативної групи з підготовки установчих зборів і кандидати до складу Молодіжної ради - представники з усіх Старостинських округів Станіславчицької територіальної громади в кількості - 23 особи.

Зазначимо, що такий консультативно-дорадчий орган із молодіжного представництва утворений для сприяння участі молоді у формуванні та реалізації молодіжної політики в територіальній громаді, активізації громадської позиції, налагодження ефективної взаємодії між молоддю та органами місцевого самоврядування.

Шляхом таємного голосування, головою Молодіжної ради було обрано - Боднарчук Анастасію Ігорівну- представницю Тарасівського старостинського округу.

Вітаємо, нашу активну молодь, з важливим кроком та бажаємо наснаги, творчих здобутків та натхнення, працювати задля розквіту нашої громади.

Члени Молодіжної ради, отримали солодкий подарунок, від очільника Станіславчицької громади - Володимира Миколайовича. 


« повернутися

Вхід для адміністратора