A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

15 червня 2022 року, відбулось випускне свято в Будецькій філії Станіславчицького ОЗЗСО

Дата: 15.06.2022 08:10
Кількість переглядів: 34

Фото без описуОсь і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускне свято.

15 червня 2022 року, відбулось випускне свято в Будецькій філії Станіславчицького ОЗЗСО. Цьогорічне свято не схоже на попередні. Бо ж останні три місяці ми чуємо відлуння повномасштабної війни, яку жорстоко розпочали російські окупанти на нашій українській землі.

Розпочав свято, завідувач філї - Олег Коваль, привітавши дітей зі святом та вручивши подяки.

З вітальним словом до присутніх звернувся очільник громади Володимир Перепечай і побажав випускникам впевнено крокувати до поставлених цілей . Та подякував захисникам України, завдяки яким, ми маємо змогу проводити такі заходи.

Також, випускників привітав старостаТарасівського старостинського округу Анатолій Козаченко, який подякував очільнику Станіславчицької громади за всебічне підтримку закладу, педагогам закладу та батькам, за невтомну працю та гідне виховання дітей.

Вітаємо наших дорогих випускників із закінченням школи! Нехай доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів! Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки. Будьте гідними поваги людьми!

У добрий час!



« повернутися

Вхід для адміністратора