A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

Випускний вечір в Тарасівській філії I-II ступенів Станіславчицького ОЗЗСО

Дата: 17.06.2022 11:19
Кількість переглядів: 36

Фото без опису17 червня, 2022 року, відбувся випускний вечір в Тарасівській філії I-II ступенів Станіславчицького ОЗЗСО.

На заході були присутні: очільник громади - Володимир Перепечай, староста Тарасівського старостинського округу - Анатолій Козаченко, в.о.начальника відділу освіти, сім‘ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради Ольга Пасічник.

На адресу випускників, від очільника та представників громади, пролунали безліч чудових привітань і були вручені пам‘ятні подарунки та нагороджено грамотою- Мельник Дар’ю, за успішність у навчанні.

Хвилиною мовчання, було вшановано хоробрих воїнів, які загинули, захищаючи суверенітет нашої держави.

Шановні наші випускники! Шкільні роки дали вам якісні знання, розвинули творчі здібності, навчили відстоювати свої переконання і погляди, озброїли безцінним досвідом, який обов‘язково стане в нагоді в майбутньому! Все - ваш капітал, який допоможе у дорослому самостійному житті. Цінуйте його, примножуйте, дякуйте за нього, максимально використовуйте. Бажаємо вам, не зупинятись на досягнутому. Мрійте та впевненно ідіть до поставлених цілей!

В добрий час!



« повернутися

Вхід для адміністратора