A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

25 червня, 2022 року, відбулася урочиста, неймовірно зворушлива та емоційно- насичена лінійка, для випускників Мовчанської філії Станіславчицького ОЗЗСО.

Дата: 25.06.2022 15:28
Кількість переглядів: 31

Фото без опису25 червня, 2022 року, відбулася урочиста, неймовірно зворушлива та емоційно- насичена лінійка, для випускників Мовчанської філії Станіславчицького ОЗЗСО. Цей день ознаменував для випускників - початок дорослого, самостійного життя. Для них це незабутня урочиста подія, яка символізує прощання з дитинством, шкільними роками, однокласниками.

На святково прикрашеному шкільному дворі зібрався педагогічний колектив закладу освіти, випускники та їхні батьки. Вишукані різнобарвні сукні, ошатні костюми - вчорашніх школярів було важко впізнати! А на очах батьків - винуватців свята бриніли сльозинки...

На захід завітали гості - очільник Станіславчицької територіальної громади - Володимир Перепечай, в.о. начальника відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради - Ольга Пасічник та староста округу - Григорій Проць. Гості звернулася з вітальною промовою до майбутніх студентів та бажали їм: впевненно крокувати до поставлених цілей, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високих ідеалів і омріяних цілей щасливого життя, розвиватись та примножувати свої знання. Глибоку вдячність сільський голова висловив вчителям, адже саме їхня невтомна праця закладає основи, той багаж знань, який пронесе кожна людина крізь життя.

А далі лунали слова привітань від батьків та учнів, після чого в урочистій атмосфері вчорашні школярі отримали документи про здобуття базової середньої освіти.

Справжньою родзинкою свята став подарований випускниками незабутній прощальний вальс.

Тож щасти вам, дорогі наші випускники! У добру путь!



« повернутися

Вхід для адміністратора