A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

25 червня, відбулось хвилююче прощання зі школою, випускників Носковецького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Станіславчицької сільської ради.

Дата: 25.06.2022 15:29
Кількість переглядів: 34

Фото без описуОсь і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний вечір. Свято дружби і вірності, краси і юності. Здається, ще зовсім недавно були білі банти, величезні букети квітів, щирі посмішки, допитливі очі і несмілі рученята, які трималися за батьків. І ось перед нами вже юнаки і дівчата з серйозними поглядами і своїми планами на життя.

25 червня, відбулось хвилююче прощання зі школою, випускників Носковецького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Станіславчицької сільської ради.

З цією важливою подією випускників прийшли привітати: Станіславчицький сільський голова Володимир Перепечай та в.о. начальника відділу освіти, сім‘ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради Ольга Пасічник.

Вітаючи випускників, очільник громади, перш за все, подякував захисникам, які боронять сувернітет нашої держави. Вчорашнім школярам, гості побажали

успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій.

Призерам Всеукраїнських учнівських олімпіад, а на них, цьогоріч, Носковецький заклад багатий, були вручені грамоти та подарунки. Також, за успішність у навчанні, срібною медаллю було нагороджено - Кравець Софію.

Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою. А родзинкою свята став традиційний танець – вальс. Вишукані й стильні хлопці та дівчата кружляли у ніжному танку, після якого зірвали хвилю овацій.

Приємні емоції, сльози розлуки панували впродовж усього свята.

Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, щедрої долі та щастя у всьому! То ж у добру путь!



« повернутися

Вхід для адміністратора