A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

29 червня 2022 року, відбулась урочиста лінійка, присвячена врученню свідоцтв про закінчення базової середньої освіти, учнями Кам‘яногірської філії I-II ступенів Станіславчицького ОЗЗСО.

Дата: 30.06.2022 11:07
Кількість переглядів: 35

Фото без опису29 червня 2022 року, відбулась урочиста лінійка, присвячена врученню свідоцтв про закінчення базової середньої освіти, учнями Кам‘яногірської філії I-II ступенів Станіславчицького ОЗЗСО.

Залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора, а попереду – доросле життя зі своїми радощами й труднощами. На долю нинішніх випускників випало чимало випробувань.

Дистанційне навчання через пандемію коронавірусу, без можливості дружнього спілкування виявилось ще не найгіршим випробуванням. Адже новий нелегкий навчальний рік війна розділила на дві половини – до 24-го лютого і після.

Проте, ми віримо в наші Збройні Сили України, завдяки яким, ми кожного дня кажемо:” Доброго ранку“.

Керівник закладу освіти Ольга Шершун зі сльозами на очах, як мати, привітала випускників та вручила документи про закінчення школи.

З отриманням свідоцтва про базову середню освіту випускників привітали: Станіславчицький сільський голова Володимир Перепечай , в.о. начальника відділу освіти, сім‘ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради Ольга Пасічник та головний спеціаліст відділу Datsyshyna Ira.

Гості, побажали випускникам, мирного неба, впевненно крокувати до поставлених цілей, здійснення задумів та реалізації планів, щасливої долі в мирній та Незалежній країні!

Сільський голова, не оминув увагою і батьківський та педагогічний колективи, які спільними зусиллями, вкладаючи свої знання, сили, любов, терпіння, віддаючи частинку своєї душі, виростили та виховали розумних, талановитих красенів та красунь.

За високі досягнення у навчанні, грамотою Міністерства освіти та науки України та грамотами Відділу освіти, сім‘ї, молоді, спорту, культури і туризму, була нагороджена старанна, розумна, креативна учениця - Чернюк Софія, за зайняті призові місця в II та III етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад 2022-2023 н.р.

Також вручені подяки педагогам, за бездоганну підготовку учениці- переможниці.

Тож нехай майбутнє, дорогі наші випускники, про яке ви мріяли за шкільними партами, буде світлим та обов’язково мирним!



« повернутися

Вхід для адміністратора