A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

1 вересня в Україні святкують День знань

Дата: 01.09.2022 19:58
Кількість переглядів: 25

Фото без опису1 вересня в Україні святкують День знань. Традиційно школярі, студенти, вчителі та викладачі прямують до освітніх закладів, щоб розпочати новий навчальний рік. Цей день сповнений теплих та приємних митей.

Через повномасштабне вторгнення росії в Україну цьогоріч не всі зможуть піти на навчання та сісти за парти 1 вересня. Проте, не зважаючи на формат навчання та обставини, у яких будуть навчатися діти, сьогодні важливий день для кожного учня та студента, вчителя та викладача.

Сьогодні пройшли урочисті лінійки, в черговий раз, заклади освіти Станіславчицької громади, гостинно відчинили для учнів свої двері і запросили у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокували до поставлених цілей.

Присутні на лінійках гості привітали дітей і вчителів із святом та початком нового навчального року і побажали міцного здоров’я, активних трудових буднів, вирости достойними громадянами неньки – України. Багато теплих і щирих слів було сказано цього дня винуватцям свята. Зворушливо звучали вірші з вуст маленьких першокласників та випускників. І ось веселий шкільний дзвоник покликав учнів за парти.

Сьогодні лунало багато щирих побажань, гарних слів і напевно, кожен українець, загадав одне, найзаповітніше бажання: ПЕРЕМОГИ НАШІЙ УКРАЇНІ!!!💙💛



« повернутися

Вхід для адміністратора