A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

Про підсумки проведення І-ІІ етапів ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2022-2023 навчальному році

Дата: 25.11.2022 15:23
Кількість переглядів: 20

Фото без опису

СТАНІСЛАВЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВІДДІЛ ОСВІТИ, СІМ’Ї, МОЛОДІ, СПОРТУ, КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ

 

НАКАЗ

 

25.11.2022                                      с.Станіславчик                                     № 88

 

 

Про підсумки проведення І-ІІ етапів

ХІІІ Міжнародного мовно-літературного

конкурсу учнівської та студентської молоді

імені Тараса Шевченка у 2022-2023 навчальному році

 

 

Відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від
01 червня 2011 року № 571, Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22 вересня 2011 року № 1099, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 17 листопада 2011 року № 1318/20056, Правил проведення
I, II, III етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, I, II етапів олімпіад зі спеціальних дисциплін, конкурсів фахової майстерності, затверджених наказом управління освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації від 05 січня 2012 року № 5, листа Міністерства освіти і науки України від 18 жовтня 2022 року № 1/12288-22 «Про проведення ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», наказу департаменту гуманітарної політики «Про проведення І-ІІ етапів  ХІІІ міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у 2022-2023 навчальному році» від 26 жовтня № 220-аг враховуючи Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», Указ Президента України від 12 серпня 2022 року № 573/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» та керуючись вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання в молодого покоління поваги до мови й традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні, в загальноосвітніх навчальних закладах Станіславчицької сільської ради у жовтні проведено шкільний етап вищезазначеного щорічного конкурсу. ІІ  (територіальний етап) мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка був проведений 18 листопада 2022 року на базі закладів освіти.

І етап Міжнародного конкурсу пройшов у навчальних закладах з 12 по 20 жовтня 2022 року. Участь у ІІ етапі конкурсу взяли 30  учнів з 7 шкіл Станіславчицької громади. Конкурс проведений на належному рівні відповідно до чинного Положення та діючої програми.

Члени журі перевірили конкурсні роботи, проаналізували рівень навчальних досягнень, сформованість навичок, умінь учнів з мовної освіти, визначили склад учнівської команди Станіславчицької ТГ, що буде брати участь у ІІІ етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Виходячи з вище зазначеного,

 

НАКАЗУЮ:

  1. Вважати переможцями учнів за зайняте:

 

І місце: Циганюк Михайло Володимирович, 7 клас, Станіславчицький ОЗЗСО (вчитель Січкар Ольга Петрівна);

ІІ. Місце: Дорожинська Маргарита, 7 клас, Носковецький ЗЗСО  І-ІІІ ст.Станіславчицької сільської ради (вчитель Березюк Людмила Петрівна)

ІІІ місце: Кирнична Яна Олександрівна, 10 клас, Станіславчицький ОЗЗСО  (вчитель Півнюк Ганна Іванівна)

  1. Керівникам закладів загальної середньої освіти:
    1. Проаналізувати результати ІІ етапу Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка та відзначити педагогічних працівників, які провели значну роботу щодо організації конкурсу, підготували команди для участі в ньому.
  2. За створення належних умов для проведення ІІ етапу Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка оголосити подяку керівникам закладів загальної середньої освіти.
  3. Ввести до складу учнівської команди Станіславчицької територіальної громади для участі у ІІІ етапі Міжнародного  мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка таких учнів:
  • Циганюка Михайла Володимировича, учня 7 класу, Станіславчицького ОЗЗСО (вчитель Січкар Ольга Петрівна)
  • Кирничну Яну Олександрівну, ученицю 10 класу, Станіславчицького ОЗЗСО (вчитель Півнюк Ганна Іванівна).
  1. Головному спеціалісту відділу  Клепко А.О.:
    1. Надіслати звіт про проведення І-ІІ етапів Конкурсу та заявку на участь у ІІІ етапі (по одному абсолютному переможцю від вікової категорії в межах квот).

                                                                                     До 30.11.2022 року

  1. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

 

Начальник відділу                                                                Ольга Пасічник


« повернутися

Вхід для адміністратора