A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради

Новини

Розпочато ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

З метою пошуку, підтримки і розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді та згідно з наказом відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури і туризму Станіславчицької сільської ради №105 від 08.11.2021 року, на базі Станіславчицького опорного закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Станіславчицької сільської ради розпочався II етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, який проводиться відповідно до вимог Положення та Переліку Всеукраїнських учнівських олімпіад та з дотриманням карантинних обмежень.

11:13 12.11.2021

Вітаємо!!!

Щиро вітаємо, креативних, творчих людей, які працюють в сфері культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, а разом з тим, примножуючи велич нашого рідного краю, своєю творчоюплідною працею та силою духу звеличуєте рідну Україну. Бажаємо Вам, творчої наснаги, польоту думок та фантазій, успішної реалізації нових проектів. Нехай творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас, здійснюються усі плани та задуми. Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров‘я, благополуччя, миру, любові та злагоди. Зі святом!!!

17:17 09.11.2021

Перший етап молодіжних спортивних ігор (Гімназіада) серед закладів загальної середньої освіти Станіславчицької територіальної громади з шашок

4 листопада, на базі Станіславчицького опорного закладу загальної середньої освіти I-III ступенів відбувся перший етап молодіжних спортивних ігор(Гімназіада)серед закладів загальної середньої освіти Станіславчицької територіальної громади з шашок.

19:32 04.11.2021

Цифрова грамотність учнів – ключове уміння ХХІ століття

27 жовтня в Станіславчицькому опорному закладі загальної середньої освіти було проведено педраду на тему: «Цифрова грамотність учнів – ключове уміння ХХІ століття», в якій взяли участь педагогічні працівники опорного закладу, представники Кам’яногірської, Тарасівської, Мовчанської, Будецької, Кацмазівської філій І-ІІ ст. та Телелинецької філії І ст.

12:00 27.10.2021

Вхід для адміністратора